dissabte, 30 de maig del 2009

CREAR ACTVITATS AMB EL JCLIC


Fa temps que no actualitzo la informació del Bloc, ara bé, ha estat per feina i ara us poso al dia de totes les novetats que hem anat fent a Noves Tecnologies!
L'activitat que us explico a continuació és la CREACIÓ D'ACTIVITATS AMB EL JCLIC.

El JClic, és un entorn per a la creació, realització i avaluació d'activitats educatives multimèdia que s¡utilitza molt a escoles i instituts. Va ser desenvolupat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya a finals dels anys noranta. Aquest entorn té tot tipus d'activitats per a diferents nivells educatius des de l'Educació Infantil fins a la Secundaria, i pot optar per agafar una activitat ja instaurada en l'aplicació o realitzar-ne una propia. És gratuït.

QUE CAL FER:
Primer: descarregar el programa del JClic Author.
Un cop ja descarregat: es fa de manera automàtica, es pot començar a fer l'activitat. El JClic dona moltes opcions de jocs per nens de diferents edats. Un cop definida l'activitat a fer, podem posar la imatge que es vulgui i també el so. El JClic té un apartat amb multitut d'imatges i sons per emprar.
Un cop realitzada l'activitat s'ha de guardar SEMPRE en la mateixa carpeta que el joc, si no no es guardarà veure ni sentir.

Nosaltres com a grup hem creat una activitat d'associació de fruites, com el conegut "memori" i omplir espais en blanc. Han estat dues activitats senzilles pensades per un nivell de P-4 o P-5.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada