dissabte, 30 de maig del 2009

ÚS DE DOCUMENTS SONORS A L' ESCOLA

Durant les últimes setmanes, per grups, hem estat elaborant diferents treballs sobre les Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació. El nostre grup de treball format per: Alexandra Hilario, Raquel Gil, Eva Mª González i jo, Núria Caro, hem fet una recerca i anàlisi sobre "L'ús de Documents Sonors a l'Escola", a continuació teniu una breu descripció sobre els continguts treballats:
DESCRIPCIÓ DE CONTINGUTS:
L’objectiu d'aquest treball ha estat aprofundir en el coneixement i l 'ús de l’àudio a l'escola, que
cada cop més, és un recurs utilitzat en els centres educatius. A vegades aquests recursos són molt útils per explicar algun concepte o millorar aspectes del llenguatge oral i escrit. La incorporació del so a l’ordinador ha estat un gran canvi en l’àmbit educatiu. En el recull del present treball, hi han diferents formats de sons com són l’analògic i el digital i diferents opcions de programari informàtic per tal d'editar el so i poder fer ràdio a l’escola.
La ràdio a l’escola, és un fet present i el trobem en la realitat educativa, la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (XTEC), ens ofereix multitud de recursos que faran que aquesta experiència es desenvolupi de manera pràctica per l’Infant que l'aprofitarà coneixent noves aplicacions, desenvolupant la seva creativitat, millorant l’expressió i adquirint certa autonomia per tal de ser responsable, partícip, col·laborador i creador de la seva ràdio escolar.
Els Punts Que Hem Tractat:
1.Recursos Auditius
2.Llenguatge Radiofònic
3.Possibilitats Del Tractament D’àudio Amb L’ordinador:
Enregistrament Digital I Enregistrament Analògic
4.Formats De So
5.Com Manipular El So (Audacity)
6.Ràdio A L’escola
7.Què És La “Xtec”
8.Recull De Materials Didàctics

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada